Kaviarsås
Kaviarsås är något min mamma lärt mig och det är nog en utav dom lättaste såserna man kan laga och enligt mig så är det faktiskt väldigt gott även om det inte låter så men den passar prefekt till fisk eller till rätter med ägg i som t.ex min bondomelett som finns i kategorin Potatisrätter.
Kaviarsås
2 port
2 dl filmjölk eller creme fraiche
3 msk kaviar
½ tsk salt
1. Mät upp filmjölken eller creme fraichen och häll i en skål.
2. Tillsätt sedan kaviaren och saltet och rör om så klumparna från kaviaren försvinner helt.
3 Sedan är den färdig att serveras, super enkel och det smakar faktiskt väldigt gott. En perfekt sås om du vill ha lite mer smak och lite mer såsigt till din mat. Passar dock bäst som jag skrev innan till fisk eller äggrätter.
Kaviarsås
2 port
2 dl filmjölk eller creme fraiche
3 msk kaviar
½ tsk salt
1. Mät upp filmjölken eller creme fraichen och häll i en skål.
2. Tillsätt sedan kaviaren och saltet och rör om så klumparna från kaviaren försvinner helt.
3 Sedan är den färdig att serveras, super enkel och det smakar faktiskt väldigt gott. En perfekt sås om du vill ha lite mer smak och lite mer såsigt till din mat. Passar dock bäst som jag skrev innan till fisk eller äggrätter.
Kommentarer
Trackback